fredag 25 november 2011

Fredag betyder helg och...

mannens sista arbetsdag på 2 månader. Han börjar sin pappaledighet när jag tar ut min semester, nu på måndag. Och fr.o.m januari 2012 får båda föräldrarna vara lediga samtidigt under 30 dagar om barnet är under 1år. Det tänkte vi utnyttja.

Det har varit en hektisk tid med Ds sjukhusvistelse och oron över det och nytt jobb och skola för R i ett rasande tempo. Vi behöver lite familjetid. Finns möjligheten ska man ta den. Blir det snö får han ändå gå in och jobba. Annars vill vi vara tillsammans så mycket det går.

1 mars ska vi flytta och det behövs röjas, slängas, sorteras, städas och packas tills dess. Lika bra att starta efter nyår.

På tisdag nästa vecka åker vi till turklandet i 3 veckor. Det ska bli så skönt att äntligen få träffa Rs familj och låta dem få lära känna sitt barnbarn. De längtar så.

Vi kommer hem lagom till jul. Den 21 december. Då ska gran inhandlas och kläs. Den 23:e händer det nåt spännande men det berättar jag om då.

Nu önskar jag alla en mysig 1:a advent och en skön december. Försök att låta bli att julstressa. Mys med clementiner, nötter, pepparkakor och glögg istället!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar