onsdag 23 maj 2012

Regnet nådde inte ända fram....

Mannen sa att det regnat 100 meter längre söderut, så det nådde inte ända fram. Hela kvällen var det stekvarmt. Vi grillade men åt middag inomhus. Det var för kvavt för mig.Vi hade vidöppet altandörren till kl 24. Sen har den stått på glänt hela natten och morgonen.

Jag vaknade av en fot i armhålan i morse. Dottern yrar lite extra nu när hon har feber. Men den har gått ner. I natt 39.4. Nu på morgonen 38.3. Men med en normaltemp på 36.7 så är det fortfarande feber. Tycker det verkar som att det sitter mycket slem i luftvägarna på henne, så det får bli en sväng till apoteket. Om febern inte släppt tills imorn blir det en tur till bvc.

Bebis i magen är extremt aktiv sen kvällstid och natt. Har inte sovit mycket. Dessutom har jag kollat tempen och status på lillan hela natten så istället för att sitta här nu så borde jag sova MEN det gick inte att koppla av.

Här kommer lite bilder från försommaren här hos oss...








Sandaler och blöja. Det är fint det. Sent på kvällen visades omröstningen från schlagerfestivalen. D dansade till de flesta bidragen och visade inga tecken på varken trötthet eller feber. Eller så var det just det hon gjorde!:)             






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar